De Buurserpot

Sponsorboekje De Buurserpot aangeboden

Op donderdag 15 maart is door de Koninklijke Nederlandse Heidemaatschappij (KNHM) het sponsorboekje voor het project De Buurserpot aangeboden. De KNHM heeft de ontwikkelings- en drukkosten van dit promotiemateriaal voor haar rekening genomen.

Met partners als de Historische Kring Haaksbergen, Natuurmonumenten, Enterse Waarf, gemeente Haaksbergen, Lions en Eelerwoude en met adviseurs Meijeringh en Gierman is er van gedachten gewisseld hoe de boot, het varen, het sturen en het onderhoud de komende jaren te realiseren. Hout en arbeid worden om niet in het project ingebracht, maar dat is slechts het begin. De vaarroute moet worden aangepast voor recreatief gebruik en er moet bijvoorbeeld ook een onderdak komen voor de Buurserpot, een botenhuis.

Binnenkort wordt in ieder geval begonnen met het zagen en oplatten van het scheepshout, gesprekken met gemeente en waterschap over vergunningen gaan van start. De mogelijkheden om het tot een Leader+ project te maken worden ook verkend. Met de partners gaan we op zoek naar sponsoren en vrijwilligers.

Klik hier voor het sponsorboekje.

Categoriƫn: De Buurser Pot, De Houtvesterij
Labels: buurser pot, KNHM, botenhuis