Rondleidingen

Rondleidingen

Op het landgoed worden regelmatig rondleidingen georganiseerd. Deze vinden plaats onder leiding van gidsen van de Historische Kring Haaksbergen. Ze gaan met u door de rietvelden van het waterpark, bossen en broekbossen, langs oude beeklopen en essen.

Maandelijkse rondleidingen

op iedere eerste zaterdag van de maand is er een rondleiding vanaf 10.00 uur. Deze duurt gemiddeld twee uur. Verzamelen op het Veldwerkcentrum, Lankheterweg 6, Haaksbergen (zie routebeschrijving). Voor deze rondleiding hoeft u zich niet in te schrijven. Kosten € 6,- pp, inclusief koffie. Laarzen of stevige wandelschoenen aanbevolen.

Rondleiding op aanvraag

als u met een eigen gezelschap een wandeling op een ander moment dan de eerste zaterdag van de maand wil maken kan dat ook. Kosten € 6,- inclusief koffie, vanaf ± 10 personen.

Wandelarangement op aanvraag

een wandelarrangement met een lunch op het veldwerkcentrum of in het veld, maar bijvoorbeeld ook gecombineerd met een muziekuitvoering, behoort ook tot de mogelijkheden. Prijsopgaaf op aanvraag.

In alle gevallen kunt u contact opnemen met de coördinator van deze activiteiten: Wim Oltwater van de Historische Kring Haaksbergen: 06 - 22422377